Grevă a piloților filialei locale a companiei Ryanair. Sfaturi pentru călători

Potrivit Radio România Actualități, cetățenii români care intenționează să călătorească cu avionul spre și dinspre Belgia trebuie să știe că astăzi și mâine are loc o grevă a piloților filialei locale a companiei Ryanair.

Singurul aeroport afectat pare a fi cel din Charleroi, în apropiere de Bruxelles. Persoanele care au rezervat bilete de avion ar trebui să urmărească pagina de internet a acestui aeroport, o găsiți imediat dacă tastaţi bruxellescharleroiairport.com.

O alternativă este pagina de internet a companiei Ryanair, cea care a fost afectată de greva piloţilor de mai multe ori în această lună. Dar, în mod normal, orice anulare ar trebui să genereze un email către dumneavoastră cu o zi înainte, așa că trebuie să verificați căsuța poștală electronică.

Citeste și:  Studenții din Brașov vor beneficia de abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun

De obicei, prin acest mesaj, compania va pune la dispoziție două variante: fie vi se returnează banii, fie vi se propune un alt zbor, care însă poate fi la câteva zile distanță față de zborul inițial.

Dacă aceste anulări v-au creat anumite probleme și aveți nevoie de asistență, puteţi suna inclusiv la Ambasada României de la Bruxelles, indiferent de oră.

Numerele de telefon le veți regăsi tot pe internet.

Cel mai important număr este cel de permanență: 003223469814.

Un ultim sfat se îndreaptă către cei care, presupunând că li s-a anulat zborul, au nevoie să găsească o variantă în aceeași zi. Şi cum rezervările de pe o zi pe alta costă mai mult, puteţi avea surpriza să găsiţi variante şi de trei ori mai scumpe. Recomandarea este să fiţi flexibili, să nu vă restrângeţi la un singur aeroport.

Citeste și:  Nouă din zece angajatori au în plan să facă angajări până la finalul anului

Mai mult, pentru că Regatul Belgiei este un stat mic, aţi putea găsi bilete ieftine chiar în Amsterdam sau Luxermburg, spre exemplu, de unde puteţi lua trenul şi în două ore sunteţi la Bruxelles.

Sursa. Radio România Actualități / Foto. corporate.ryanair.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.