Halloween în Transylvania – Evenimentul care aduce Europa în inima Transilvaniei

 

Halloween in Transylvania este cel mai mare eveniment organizat de către Erasmus Student Network (ESN) România. Acesta va aduce la un loc peste 800 de studenți din 32 țări de pe 4 continente, veniți în România prin programul Erasmus+.

Evenimentul, aflat la cea de-a 10-a ediție, va avea loc în perioada 27-30 octombrie în zona Brașov. Halloween in Transylvania este un eveniment cultural care urmăreşte promovarea istoriei şi culturii naţionale în rândul tinerilor participanți. Organizat anul acesta sub umbrela Anului European al Tineretului, vor fi derulate o serie de ateliere participative, o paradă a steagurilor, vizite la diferite obiective turistice și petreceri tematice.

Citeste și:  Premieră la Brașov: primul turn de control virtual din Europa de Est și din România se montează, în aceste zile, pe Aeroportul Brașov

Această ediție va avea două momente importante: Erasmus Generation Summit și Parada Steagurilor. 

Erasmus Generation Summit va avea loc în data de 28 octombrie în Râșnov începând cu ora 16:00 și este organizat în parteneriat cu EUROPE DIRECT Râșnov. Activitatea va îmbina o serie de ateliere participative şi de creație, tururi ghidate, activități în natură şi vizionarea documentarului „Wild Romania”. Mai multe detalii aici.

Parada Steagurilor se va desfășura în zona centrala a Municipiului Brașov în data de 29 octombrie, în intervalul orar 12:00 – 14:00. Parada va începe în Parcul Nicolae Titulescu şi se va încheia în Piața Sfatului. Materialul video al ultimei ediții în puteți găsi aici.

Citeste și:  Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pentru cea de-a 30-a ediţie a IWA Charity Christmas Bazaar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.