Haos pe Poienelor: Clienții unui drive-in dau zilnic traficul peste cap VIDEO

Probleme în trafic în zona Poienelor – Calea București din cauza clienților unui fast food care se așează cu mașinile la rând la intrarea în drive-in, blocând o bandă de circulație. Răndul de mașini ajunge să încurce traficul în giratoriul de pe Poienelor și chiar să împiedice ieșirea autobuzelor RATBV de la capărul de linie. Polițiștii de la Biroul Rutier Brașov duc o luptă permanentă cu șoferii care blochează traficul în zonă stând la rând la fast food. De câteva ori pe zi echipajele de la Poliția Rutieră trebuie să vină în zonă pentru a fluidiza traficul, avertizându-i pe clienții fast food-ului că ocupă ilegal o bandă de circulație. Șoferii au învățat jocul și dispar imediat ce apar polițiștii, iar coada se formează imediat ce agenții de la Rutieră părăsesc zona.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

„În desfășurarea atribuțiilor de serviciu, zilnic, echipaje de poliție, formate din polițiști din cadrul Biroului Rutier, Secției 4 Poliție, precum și polițiști locali, desfășoară activități de fluidizare a traficului rutier în această zonă, de prevenire a blocajelor rutiere, precum și depistarea și sancționarea contravențională a conducătorilor auto care încalcă prevederile OUG 195/2002-Rep. privind circulația pe drumurile publice.
Aceste aspecte rămân în continuare în atenția polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care vor acționa în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.
Polițiștii brașoveni recomandă tuturor participanților la trafic să respecte, cu strictețe, regulile de circulație!”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Rezolvarea situației în zona Poienelor cade în sarcina Primăriei, care anul trecut nu a stat pe gânduri și într-o situație similară a închis singura vulcanizare non-stop din oraș, pentru că mașinile care așteptau la rând ar fi încurcat traficul în intersecția Cuza Vodă cu Iuliu Maniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.