I-a facut viața un cosmar. Ingrozita, femeia a cerut ajutorul politistilor

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințarea” și „hărțuirea”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 23.12.2019-01.02.2020, un bărbat, în vârstă de 30 ani din mun. Brașov, jud. Brașov, i-ar fi transmis mai multe mesaje text, cu conținut amenințător fostei sale concubine, ar fi contactat-o telefonic, în repetate rânduri și ar fi urmărit-o la domiciliu și la locul de muncă, provocându-i acesteia o stare de temere.

 În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat. De asemenea, a fost dispusă obligația păstrării unei distanțe de 100 metri față de femeie, de domiciliul și de locul de muncă ale acesteia.

Citeste și:  David Bugnar, zâmbete și bucurie pe teren și în afara lui - ACS Kids Tâmpa Brașov

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.