I-a fost afectat orgoliul! Gigi Becali a anunţat trei transferuri pe bani la FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa deciziei de a nu mai face vreun transfer la FCSB până la o calificare în grupele Conference League, în contextul în care echipa sa a rămas fără un fundaş central de meserie după accidentarea lui Iulian Cristea de la naţională, precedată de renunţarea la Andrei Miron şi Paulo Vinicius.

Becali vrea trei fotbalişti străini

Sătul de reacţiile ironice la adresa sa şi a formaţiei pe care o patronează din spaţiul public, orgoliosul finanţator a răbufnit, de data aceasta într-o manieră pozitivă pentru fotbal. ”Păi, ce e asta? Râdeţi de noi?” a spus Becali înainte să anunţe fără să nominalizeze trei transferuri, doi fundaşi centrali şi un atacant, toţi trei din străinătate.

Citeste și:  Autoutilitară lovită de tren în Bartolomeu: Fără victime, dar cu permisul reținut

Mai mult decât atât, Gigi Becali a afirmat că este dispus să cheltuiască bani pe fotbaliştii respectivi şi chiar o sumă impresionantă raportată la economia făcută în ultimii ani la FCSB: mai mult de un milion de euro!

”De mâine o să începem să facem transferuri. Nu am mai vrut să fac, dar de mâine încep. Nu am vrut să mai fac, dar când văd domne, bărbăţie, îmi asum. Păi, ce e asta? Râdeţi de noi? Nu ştim ce înseamnă bărbăţie? Păi, bă, aşteptaţi mediocritatea de opt ani de când sunteţi. Nu pot să vă spun pe cine transfer. Trei jucători transfer.

Doi fundaşi centrali şi un atacant. Toţi trei din străinătate. Păi, dar, ce să fac? Asta e situaţia, trebuie să o facem. Sunt jucători buni şi gata. Nu îi cunosc nici eu. Sunt trei străini, dar eu nu vă pot spune, pentru că nu îi cunosc. Da, dau bani pe ei. Păi, ce să fac? Mai mult de un milion. Nu mai vreau să vorbesc”, a spus Gigi Becali.

2014-2015 e ultimul sezon în care FCSB a câştigat titlul de campioană a României. De atunci, formaţia ”roş-albastră” şi-a mai adjudecat doar o singură dată Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Citeste și:  Conferința „Holocaustul din Transilvania de Nord – 80 de ani de la ghetoizarea și deportarea evreilor” la ICR Tel Aviv

Sursa, Prima Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.