ICDT recrutează 36 cercetători științifici în cadrul Institutului de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov

ICDT recrutează 36 cercetători științifici în cadrul Institutului de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov. Universitatea Transilvania este singura universitate din România care și-a construit propriul institut pluridisciplinar de cercetare. La momentul finalizării, în 2013, Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității era cea mai mare investiție în infrastructura de cercetare pe care o universitate din România o realiza prin atragere de fonduri europene.

Căutăm cercetători pasionați, cu un excelent potențial de dezvoltare profesională și o puternică orientare spre rezultate pentru 36 de poziții din cadrul Institutului de Cercetare Dezvoltare al universității. Posturile sunt disponibile în domeniul științelor inginerești, al științelor sociale, științelor umaniste, arte, medicină, matematică și sport. Contractele de muncă vor avea o durată de 2 ani, cu posibilitate de prelungire cu încă un an.

Detalii cu privire la cerințele pentru participarea la concurs și pachetul de recompense sunt disponibile pe pagina Posturi de cercetare pe durată nedeterminată și determinată.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.