În contextul celebrării a 100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria, la Centrul Cultural Reduta va avea loc un spectacol aniversar

În contextul celebrării a 100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria, Centrul Cultural Reduta invită brașovenii la evenimentele programate în această seară, începând cu ora 18.00. Intrarea este libera.

Momentul aniversar va fi deschis de concertul „Foc și Joc”, susținut de Duo Kitharsis din București, cu piese din literatura muzicală universală de pian sau orchestră adaptate la două chitare.

Spectacolul va continua cu concertul – lectură ,,Salve Maria”, dedicat Reginei Maria a României susținut de Elena Ivanca – actriţă (Teatrul Național „Lucian Blaga” Cluj-Napoca), Claudia Codreanu – mezzosoprană (București), Inna Oncescu – pian (București).

In perioada 17-31 octombrie, în foaierul Centrului Cultural Reduta, in interval orar 8.00 – 20.00, veti putea vizita expozitia ,,O viață în imagini. Regina Maria a României”. Una dintre fotografii prezintă momentul Încoronării de la Alba Iulia, 15 octombrie 1922, eveniment ce a consfinţit Unirea de la 1918.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.