În plină sărbătoare, la Brașov, Scripcaru vrea să ‘stingă lumina’: Ce a încercat primarul

Primarul Brașovului a ținut cu orice preț să încheie 2019 cu o nouă umilință pentru brașoveni: Scripcaru a vrut să desființeze Târgul de Crăciun în ultima zi a anului. Rușinat probabil cu cel mai urât Târg de Crăciun realizat în România, George Scripcaru a cerut închiderea lui și eliberarea Pieței Sfatului pe 31 Decembrie. Brașovenii au sărit din nou criticând acest comportament anticreștin al primarului. „Este incredibil ce face acest Grinch care ne-a furat Crăciunul. De ce vrea să închidă Târgul de Crăciun înainte de încheierea sărbătorilor”, „Violonistul a reușit recordul de ai umili pe brașoveni cu cel mai urât Târg de Crăciun, acum vrea să mai bată un record, pentru cel mai scurt târg?”, „Să împodobești cel mai frumos oraș din România, astfel încât să-l transformi în cel mai urât și sărac oraș, este o performanță! Acum se grăbește să-l închidă că să-i vadă cât mai puțini turiști incompetența” sau „E normal că vrea să-l încheie repede, a fost criticat că a realizat singurul târg păgân de Crăciun. Unde s-a mai pomenit un eveniment dedicat Crăciunului fără scena Nașterii Mântuitorului?”, au curs criticile pe rețelele de socializare.
De partea cealaltă comercianții din Piața Sfatului au protestat și ei față de această grabă a Primăriei de a închide Târgul de Crăciun: „La Brașov totul se întâmplă amapoda: Toată lumea se pregătește de sărbătoare numai Brașovul stinge lumina. Care sunt interesele Primăriei, chiar se vrea distrugerea acestui oraș?” a scris un comerciant.
În replică Primăria Brașov a decis prelungirea Târgului de Crăciun din Piața Sfatului pănă pe 5 ianuarie 2020. „În urma solicitărilor primite de la o parte dintre comercianții din Piața Sfatului, Primăria Brașov a luat decizia de a ține deschis Târgul de Crăciun până în data de 5 ianuarie, inclusiv”, se arată în comunicatul Primăriei Brașov.

Citeste și:  Romfilatelia prezentă la Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.