Temperaturile scad în toată România

Vremea a fost, până ieri, neobişnuit de caldă în mai multe zone din România. Ieri a fost mai degrabă o zi de primăvară decât una de mijloc de decembrie. De astăzi însă meteorologii au anunţat că vremea se răceşte brusc, iar în termometre vor fi doar puţin peste zero grade.

Chiar şi la Braşov a fost cald pentru o zi de iarnă. 16 grade la prânz. Aşa că oraşul a fost plin de oameni care s-au bucurat de vremea însorită. În ultimii ani, iarna nu s-a grăbit să ajungă la Braşov şi şi-a intrat în drepturi prin ianuarie sau februarie.

Începând de mâine vom avea temperaturi cuprinse între 2 și 6 grade. La mijlocul săptămânii se mai încălzeşte puţin în regiunile sudice, însă de vineri frigul va pune stăpânire pe toată ţara.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Cum va fi vremea de Crăciun 2022 și Revelion 2023

Potrivit prognozei meteo, în perioada Crăciunului, temperaturile din zona montană vor fi peste media normală a perioadei, în timp ce în restul țării se vor încadra în normele normale. În ceea ce privește Anul Nou, meteorologii anunță temperaturi normale, fără abateri semnificative de la mediile ultimilor 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.