Începe finala Campionatului Național de hochei pe gheață: Corona Brașov luptă pentru tripla istorică!

Echipa de hochei pe gheață Corona Brașov își va apăra titlul de campioană națională în meciurile din finala contra celor de la Sport Club Miercurea Ciuc. Prima manșă va avea loc astăzi, 16 aprilie, la ora 20:00, în Patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc. Meciul doi al finalei dintre cele două echipe va avea loc miercuri seară, de la ora 20.00, în Patinoarul Olimpic din Brașov.

Brașovenii au avut un sezon extraordinar până acum, reușind să câștige Cupa României și, pentru prima dată, Erste Liga. O victorie în finala campionatului le-ar aduce o triplă istorică, o performanță unică în istoria clubului.

„De ce îmi este mie frică? De faptul că băieții sunt pe final de sezon după vreo 100 de meciuri jucate. Este o încărcătură fizică mare, dar mai ales psihică, psihologică, cu atât mai mult că obiectivul principal a fost îndeplinit. Mi-e frică de o anumită relaxare, dar și de o oboseală cronică. De asta mi-e frică, nu mi-e teamă de adversar, mi-e frică de noi”, a declarat managerul sportiv al Coronei Brașov, Alexandru Dedu, citat de Radio România.

Citeste și:  Sfânta Lumină va fi adusă din nou în România

O victorie în această finală ar fi o încununare perfectă a unui sezon exceptional pentru Corona Brașov. Susținătorii brașovenilor speră ca echipa lor să reușească această performanță unică și să aducă trofeul de campioană acasă.

Toate partidele vor fi transmise în direct de TVR Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.