Începe o nouă campanie de dezinsecție la Brașov

Începând cu data de 18.08.2020 se vor efectua :

  • servicii de dezinsecție etapa a IV-a – trei treceri , pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brașov. Substanțele utilizate sunt : Cymina Plus, având substanța activă cipermetrin folosite pentru combaterea insectelor adulte și Biopren 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, având substanță activă S-metopren.
    Rugăm cetățenii municipiului Brașov să efectueze serviciile de dezinsecție în spațiile deschise pe care le dețin (curțile interioare) concomitent cu serviciile de dezinsecție pe domeniu public.
  • tratamente pentru combaterea căpușelor în zonele de agrement (parcuri, locuri de joacă etc.) din municipiul Brașov. Substanță utilizată este : Deltatim Plus, având substanță activă deltametrin.
    Produsele menționate pentru serviciile de dezinsecție și tratamente combatere căpușe se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate.
    Vă rugăm ca în perioada execuției tratamentelor pentru combaterea căpușelor și a serviciilor de dezinsecție pe domeniu public și privat să luați toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu.
    În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.
Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.