Inconștiență fără margini. Au gonit cu mașina pe calea ferată când trenul era pe linie

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Măieruș, au organizat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră, în cadrul căreia au identificat trei bărbați cu vârste de 36 ani, 62 ani, respectiv 21 ani, care, în timp ce conduceau autoturismele pe DJ103G, nu au oprit la nivelul trecerii peste calea ferată, atunci când semnalul luminos și acustic era în funcțiune.
Primele două persoane au fost sancționate contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 21 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în acest caz cadrele de poliție întocmind dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.