Incredibil ce le-au făcut comisarii OPC, taximetriștilor

Inspectorii de la Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, au desfășurat astăzi un control printre taximetriști. Unul neanunțat și mai puțin obijnuit: inspectorii s-au dat drept clienți. Experiențele trăite nu au fost dintre cele mai plăcute li s-au lăsat cu amenzi. Iată impresiile comisarilor, care au golit visteriile taximetriștilor.

„Primul contact al turiștilor care ajung in Brașov cu trenul, este aceea cu taximetriștii din gara. Din pacate, există numeroase situații în care legea este încălcată iar clientii acestor taxiuri sunt prejudiciati. Acțiunea de control desfășurată astăzi, a scos la iveală multe probleme: taximetriști care au refuzat cursa, lipsa informări, masini neconforme, acte expirate, ATITUDINE TOTAL NECORESPUNZATOARE A SOFERILOR, etc. Vom continua aceste acțiuni si vom aplica măsurile legale indiferent până când lucrurile vor intra în normalitate”.

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

„Tupeu, scuze, motive puerile pentru încălcările legislației în vigoare. Ma gândesc cu groază cum se comporta acești „taximetristi” cu anumiți clienti vulnerabili daca asa fac cu noi! Din pacate, cei care practica corect aceasta activitate nu au loc de personaje precum cele din imagine si in acest fel, cel care are cel mai mult de suferit este tot clientul”, a declarat șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Sorin Susanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.