Informații actualizate, din surse oficiale: Noile orare de zbor și condiții de călătorie

Zboruri noi TAROM intre Bucuresti – Cluj-Napoca si Bucuresti – Timisoara.

Zboruri noi TAROM intre Bucuresti – Cluj-Napoca si Bucuresti – Timisoara. Zborurile internationale raman suspendate pana pe 17 iunie.

Din 8 iunie, sunt introduse noi zboruri în zilele de luni, miercuri și vineri, pe următoarele rute:

București – Cluj, orar de zbor: 07.05 și 18.05

Cluj – București, orar de zbor: 08.40 și 19.40

București – Timișoara, orar de zbor: 06.50 și 17.05

Timișoara – București, orar de zbor: 08.35 și 18.45.

Fiecare bilet are incluse un bagaj de mână de max. 10 kg, un bagaj de cală de max. 23 kg, check-in-ul și alegerea locului în aeronavă.

Totodata, la nivelul Companiei TAROM se instituie extinderea suspendarii operării curselor până la data de 16 iunie 2020, ora 23:59, ora României, catre/dinspre următoarele tări:

  • Italia – până ‪în data de 16 iun 2020‬, inclusiv‬‬‬‬‬‬‬
  • Spania – până în data de 16 iun 2020, inclusiv
  • Germania – până ‪în data de 16 iun 2020, inclusiv‬‬‬‬‬‬‬
  • Franța – până ‪în data de ‬ 16 iun 2020, inclusiv‬‬‬‬‬‬‬
  • Austria – până în data de 16 iun 2020, inclusiv
  • Belgia – până în data de 16 iun 2020, inclusiv
  • Marea Britanie – până în data de 16 iun 2020, inclusiv
  • Olanda – până în data de 16 iun 2020, inclusiv
  • Turcia – până în data de 16 iun 2020, inclusiv
Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Se va continua operarea zborurilor de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă
situația o va impune.

AirFrance anunta reluarea zborurilor Paris – Bucuresti si retur, incepand cu 3 iunie.

AirFrance anunta reluarea zborurilor Paris – Bucuresti si retur, incepand cu 3 iunie. Astfel zborurile intre aeroportul Paris Charles de Gaulle si aeroportul Bucuresti Henri Coanda revin dupa o pauza de aproximativ doua luni. Zborurile sunt operate in conditii extinse de igiena pe tot parcursul procesului de check-in, imbarcare, derulare a zborului si debarcare.

Programul de zbor include in prima faza operarea unei singure frecvente pe saptamana, urmand sa creasca succesiv la trei, respectiv cinci zboruri pe saptamana si sa devina zilnic incepand cu 22 iunie.

Citeste și:  Unitățile de primire urgențe (UPU) vor fi dotate cu echipamente de telemedicină de ultimă generație

Orarul de zbor poate suferi modificari in functie de deciziile autoritatilor, de nevoile pasagerilor din Romania si de gradul de ocupare al zborurilor.

„Oprirea brusca a zborurilor, inchiderea granitelor si impunerea unor masuri de distantare sociala fara precedent au fortat intreaga industrie aeronautica sa se adapteze unui mediu complet diferit de operare. Suntem bucurosi ca dupa aproximativ doua luni de intrerupere a zborurilor putem relua frecventele de zbor spre hub-ul nostru din Paris. Am avut doua luni in care am regandit modul de operare a zborurilor, in special partea de igienizare, astfel ca putem spune ca zborurile sunt operate in maxima siguranta pentru pasageri”, a declarat Alexandru Dobrescu, country manager Air France KLM Romania si Bulgaria.

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

Compania arata ca toate frecventele incluse in noul program de zbor al Air France se vor desfasura cu masuri sporite de siguranta, inclusiv asigurarea distantarii sociale la check-in, imbarcare si debarcare, purtarea obligatorie a mastii de protectie in aeroport si in aeronava si verificarea temperaturii pasagerilor la imbarcare.

Pentru a limita interactiunea intre echipaj si pasageri, pe zborurile interne si zborurile scurte in Europa, serviciile de masa si bauturi au fost suspendate. Pe zborurile lung-curier, serviciul in cabina este limitat si vor fi folosite produse ambalate individual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.