Înfrângeri la Timișoara pentru Kids Tâmpa în Liga Elitelor și Liga de Tineret

ACS Kids Tâmpa a pierdut, cu 2-1, în deplasare, contra celor de la Politehnica Timișoara, în etapa a 4-a a seriei Vest din Liga Elitelor U17. „Urșii” lui Liviu Negoiță nu au avut o evoluție bună, fiind „taxați” de gazde, care și-au dorit mai mult cele trei puncte. Singurul gol al brașovenilor a fost marcat de Comăniciu.

„Am făcut un joc slab, cu puține realizări. Nu am avut atitudine. Băieții trebuie să înțeleagă că trebuie să avem atitudine și ambiție meci de meci, nu doar o dată și gata. Sper că au învățat ceva din această înfrângere și că vom arăta mai bine în meciurile următoare”, a declarat Liviu Negoiță.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Negoiță a început meciul de la Timișoara cu: Drăghici – Horja, Bordea, Doboșeriu, Comăniciu, Șerban, Vlad, Goșman, Baican, Croitoru, Chițu. Au mai intrat: Ungureanu, Barnea, Szasz.

Tot contra celor de la Poli Timișoara a pierdut și echipa din Liga de Tineret a ACS Kids Tâmpa Brașov. Elevii lui Florin Nistoroschi au fost învinși, cu 5-3, de „alb-violeți”, la capătul unui joc în care au făcut mai multe greșeli decât adversarul.

Reprezentanta ACS Kids Tâmpa Brașov în Liga Elitelor U16 nu a jucat în weekend, meciul de acasă, contra celor de la FC Botoșani fiind reprogramat pentru 21 septembrie.

Etapa următoare din Liga Elitelor și Liga de Tineret aduce adversari intersanți pentru echipele Kids Tâmpa:

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Liga Elitelor

LPS Iași – ACS Kids Tâmpa Brașov U16
ACS Kids Tâmpa Brașov U17 – Viitorul Cluj

Liga de Tineret
ACS Kids Tâmpa Brașov – Viitorul Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.