INNA, Delia și Antonia susțin campania pentru dotarea cu echipamente a Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov

INNA a ales să stea acasă, de unde face live cu fanii, Delia se uită la filme, compune muzică şi aleargă cu mască, iar Antonia îşi petrece timpul cu copiii şi Alex Velea, acasă. Cele trei cântăreţe susţin o campanie pentru dotarea cu echipamente a Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov, potrivit Mediafax.

INNA a ales să se protejeze de infectarea cu noul coronavirus stând în casă şi compunând muzică. Artista comunică live cu fanii şi le cântă pe contul său de Instagram.

Şi Delia a optat pentru a ieşi cât mai puţin. Artista spune că are timp să facă tot ceea ce vrea: curăţenie, se uita la filme, compune muzică. Deşi face sport şi acasă, a ieşit şi în parc să alerge, cu masca şi departe de oameni.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Iar Antonia petrece timpul acasă, cu copii şi cu partenerul de viaţă, cântăreţul Alex Velea. Împreună se jocă, se uită la desene, filme.

Atât INNA, cât şi Delia şi Antonia nu uită de actele caritabile, susţinând campania Melaniei Medeleanu prin care se doreşte dotarea cu echipamente a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase de la Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.