Întâlnire publică pentru dezbaterea ghidului de finanțare a proiectelor sociale

Primăria Municipiului Braşov organizează, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică o întâlnire în cadrul dezbaterii publice a Proiectului de hotărâre privind finanţarea nerambursabilă din bugetul Municipiului a proiectelor din domeniul social pe anul 2022.

Întâlnirea va avea loc în data de 23 martie 2022, începând cu ora 10.00, atât în format fizic – în sala de şedinţe a Consiliului Local, la sediul Primăriei Municipiului Braşov (B-dul. Eroilor, nr. 8) – precum şi prin intermediul platformei ZOOM (persoanele interesate de varianta on-line vor solicita link-ul de conectare la e-mail relatii.comunitare@brasovcity.ro).

Dezbaterea este organizată la solicitarea Asociaţiei Rază de Speranţă în Intervenţia şi Terapia TSA Braşov şi a Asociaţiei de Servicii Sociale SCUT Braşov.

Citeste și:  Universitatea din București, rol strategic în definirea viitoarelor diplome universitare europene

Proiectul a fost lansat în dezbatere publică în 15 februarie. Până acum, trei asociații de servicii sociale și o persoană fizică au trimis peste 20 de propuneri de modificare a proiectului, vizând aspecte procedurale în depunerea documentației, criteriile de evaluare, clarificări în conținutul ghidului etc.

Proiectul de hotărâre privind finanţarea nerambursabilă din bugetul Municipiului a proiectelor din domeniul social pe anul 2022 și documentele aferente acestuia pot fi consultate pe portalul www.brasovity.ro, secțiunea Consiliul Local/Proiecte de hotărâre – dezbatere publică (https://www.brasovcity.ro/ro/consiliul_local/proiecte_de_hotarare_dezbatere_publica/13200/) sau la sediul Primăriei Municipiului Braşov, B-dul. Eroilor, nr.8 (luni-joi orele 8.00-14.00, vineri 8.00-13.00).

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Biroul Informaţii Publice şi Mass Media la telefon: 0268/405.000, int.108, sau prin intermediul adresei de e-mail: infopublice@brasovcity.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.