Ionuț Caracudă, vicecampion mondial la culturism

„Cel mai greu concurs din viata mea!”. Sportivul brașovean, Ionuț Caracudă, a reușit să obțină titlul de vicecampion mondial la ediția 2022 a Campionatelor Europene de Culturism și Fitness ce au avut loc zilele trecute în Spania, la Santa Susana. Ionuț a terminat la doilea la categoria Master 55+ 75 kg, într-o competiție în care au fost prezenți cei mai buni sportivi ai planetei.

A fost cel mai dificil concurs la care am participat vreodată în viața mea. Chiar dacă nu este titlul mondial, ca anul trecut, acest loc 2 este un rezultat care mă bucură mult pentru că știu că am avut în față o competiție foarte puternică. Am avut rivali din toate colțurile lumii și cu atât este mai meritoriu acest loc 2 pe care l-am obținut. Eu sunt mulțumit și sunt sigur că voi putea face și mai mult la următoarea ediție”, a declarat Ionuț Caracudă.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Brașoveanul a participat, în premieră, la categoria Seniori la Mondiale, reușind să ajungă până în semifinale. Ionuț are în palmares și titlul mondial, dar și pe cel european la Master 55+ 75 kg, ultimul fiind obținut în urmă cu câteva luni, tot în la Santa Susana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.