Jandarm din Gruparea Mobilă „Burebista” Brașov selecționat la echipa Națională de fotbal a IPA România

Acesta este al doilea an când jandarmul, Popa Emanuel este convocat pentru a face parte din lotul de fotbaliști care vor reprezenta echipa Ministerului Afacerilor Interne și vor juca împotriva echipei din Macedonia de Nord.

Emanuel, fost jucător de fotbal în liga I , la F.C Brașov și jucător la mai multe echipe din liga II și III este încadrat în Gruparea Mobilă Brașov din anul 2020 și membru al IPA începând cu același an, perioadă în care tânărul și- a arătat calitățile sportive în mai multe competiții interne, inclusiv anul trecut când acesta a jucat în echipa IPA de fotbal împotriva Poloniei.

Alături de Emanuel, pe lista fotbaliștilor convocați la echipa Națională a IPA România ( International Police Association ) pentru meciul de fotbal aniversar se mai afla și un coleg din Jandarmeria Harghita, restul echipei fiind formata din polițiști, pompieri, polițiști de frontieră și cadre din alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste și:  A murit Adrian Hârlab, o legendă a stegarilor

Meciul v-a avea loc în data de 02.09.2023, pe terenul de fotbal din incinta Complexului Olimpic Sportiv Român din Localitatea Izvorani, judetul Ilfov, începând cu ora 10:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.