Joi, 24 august, întreaga comunitate brașoveană vibrează la Vibes Fest în Piața Sfatului

După o primă ediție de succes organizată în Piața Sfântul Ioan anul trecut, Vibes Fest revine pe 24 august 2023, în Piața Sfatului, și invită întreaga comunitate la o zi plină de experiențe foto-video și jocuri, zonă de networking și programe pentru comunitate, show de lasere și concert Subcarpați – o zi în care sărbătorim comunitatea și alegem să construim viitorul cu încredere!

Agenda evenimentului este construită pe 3 piloni principali: comunitate, educație și experiență:

  • Comunitate, pentru că la Vibes Fest vom face cunoștință cu cei mai activi voluntari și cele mai implicate organizații din platforma Voluntariat Brașov, prin care Agenția Metropolitană Brașov a conectat în ulimii 2 ani peste 8.800 de tineri și peste 160 de ONG-uri brașovene. 

  • Educație, pentru că ne vom întâlni și cu mentorii, alumnii și cei 1.000 de participanți selectați în Programul Generația Tech care va lansa la Vibes Fest a 3-a ediție a acestui proiect la care peste 6.000 de oameni din comunitatea noastră au aplicat. Peste 2200 de aplicanți au intrat în procesul de selecție cu ajutorul căruia, pe baza nivelului de implicare și conștiinciozitate, se vor alege participanții care vor ocupa cele 1000 de locuri disponibile în Programul Generația Tech al Digital Nation. Aceste locuri sunt susținute financiar de către municipalitate și mediul local de afaceri, ca o dovadă a participării și colaborării public-privat în pregătirea comunității noastre pentru viitor.
Citeste și:  Traseul liniei 140, deviat duminică

  • Experiență, pentru că Piața Sfatului va întâmpina întreaga comunitate cu jocuri, puncte foto-video, zone de chill-out, posibilitatea de a vizita Muzeul județean de istorie gratuit și cu program prelungit, show de lasere și muzică pe măsură: DJ Tennebreck și primul concert al trupei Subcarpați în Piața Sfatului. 

’’Vibes Fest este o oportunitate de a ne reconecta cu comunitățile pe care le construim, de a ne inspira reciproc și de a ne bucura de rezultatele muncii noastre. Avem nevoie ca din când în când să ne mai oprim din furtuna activităților, a problemelor de rezolvat și să privim cu bucurie la tot ceea ce am reușit să construim. Mai presus de toate provocările, comunitatea noastră crește, iar Vibes Fest dorește să marcheze asta printr-un moment de conectare, de celebrare a rezultatelor și a viitorului pe care îl scriem împreună! Iar un lucru care mă bucură foarte mult este că Vibes Fest este organizat de și cu oameni din comunitatea noastră: toți partenerii și profesioniștii care ne sunt alături sunt din Brașov; până și site-ul www.vibesfest.ro, pe care vă invit să aflați mai multe detalii despre eveniment, este creat voluntar de către foști participanți din cadrul Programului Generația Tech care acum dau înapoi comunității’’, a declarat Medeea Petrovan, managerul Vibes Fest.

Citeste și:  Traseul liniei 140, deviat duminică

“Vibes Fest este despre a aduce împreună oamenii care construiesc și susțin comunitatea noastră: reprezentanți ai administrației publice, reprezentanți ai mediului privat și toți cei ce clădesc viitorul“, a declarat Allen Coliban, Primar al Municipiului Brașov.

Evenimentul Vibes Fest din 24 august este unul cu participare gratuită, fiind susținut financiar de Agenția Metropolitană Brașov și Primăria Municipiului Brașov. Agenda evenimentului și mai multe detalii găsiți pe site-ul evenimentului, www.vibesfest.ro.

Evenimentul este organizat de Agenția Metropolitană Brașov, împreună cu Primăria Municipiului Brașov, Digital Nation, Academic Art Events, AP Studio, Lasere Conexiuni, AFI Brașov,  Qualite, Muzeul Județean de Istorie Brașov și o echipă de peste 150 de voluntari și profesioniști care s-au alăturat inițiativei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.