Kids Tâmpa U16, egal la Suceava înaintea play-off-ului Ligii Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat, 1-1, în deplasare, cu LPS Suceava, în ultima etapă a sezonului regular din Liga Elitelor U16. Golul brașovenilor a fost marcat de Dragoș Mihăescu.

„Un meci dominat în totalitate de echipa noastră, atât prin posesie, cât și prin numărul de ocazii la poarta adversă. Dar, din păcate, o greșeală personală pe final de meci ne-a costat cele trei puncte. La finalul acestui campionat ocupăm un loc în primele 6 echipe, cea ce ne dă șansa de a juca 10 meciuri puternice în play-off și, la final, așteptăm să ne clasăm cât mai sus”, a declarat antrenorul „urșilor”, Ovidiu Mihai.

Mihai a început meciul de la Suceava cu: Lazăr – Bordeanu, Petrea, Grideanu, Costin, Barnea, Tirpe, Mihăescu, Daraban, Ungureanu, Tronciu. Au mai jucat: Hornet, Bobaru și Giurgiu
Kids Tâmpa U16 a încheiat sezonul regular pe locul 5 în serie, cu 20 de puncte, la fel ca echipa de pe locul 4. Primele 6 clasate în serie au mers automat în play-off, unde vor juca fiecare cu fiecare, iar ocupanta locului 1 va merge în semifinalele competiției.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

Kids Tâmpa U17 și echipa ce reprezintă Kids Tâmpa în Liga de Tineret vor juca în play-out-ul celor două competiții. „Urșii” de la U17, antrenați de Liviu Negoiță, îi vor avea ca adversari pe LPS Banatul Timișoara, Ripensia Timișoara, Viitorul Cluj și CFR Cluj. În ultimul meci din sezonul regular, Kids Tâmpa U17 a dispus, cu 9-0, de LPS Banatul Timișoara.

În Liga de Tineret, Kids Tâmpa (antrenor Florin Nistoroschi) va întâlni pe FC Argeș, U Cluj, AFK Csikszereda M. Ciuc, LPS Banatul Timișoara și Politehnica Timișoara. „Urșii” au pierdut ultimul meci din sezonul regular, 0-3, cu LPS Banatul Timișoara.

Play-off-ul, respectiv play-out-ul Ligii Elitelor și Ligii de Tineret începe în weekend-ul 5-6 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.