Kids Tâmpa U17, victorie cu Gaz Metan Mediaș în Liga Elitelor


ACS Kids Tâmpa Brașov U17 a câștigat, cu 5-1, meciul cu Gaz Metan Mediaș din etapa a 8-a a Ligii Elitelor. Brașovenii lui Florin Nistoroschi au avut o evoluție apreciată, reușind astfel să bifeze a doua victorie la rând, după cea de runda treucă de la Miercurea Ciuc. Golurile gazdelor au fost marcate de Plăiașu, Spătaru, Stoica, Mititelu și Vasu.

„O evoluție bună, cu 5 goluri și alte câteva ocazii bune la poarta oaspeților. Băieții merită felicitați. E bine că am legat două victorii și că am mai pus o «cărămidă» la moralul nostru, unul care a suferit mult în acest sezon. Acum sperăm să nu ne culcăm pe o ureche și să continuăm pe acest trend bun și în etapele ce au mai rămas de disputat”, a declarat Florin Nistoroschi.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

În meciul de la U19, Gaz Metan s-a impus cu 5-2 în fața gazdelor de la Kids Tâmpa. Reușitele echipei antrenate de Ovidiu Mihai au purtat semnătura lui Bugnar și Ciocan.

Cea de-a treia echipă a Kids Tâmpa Brașov participantă în Liga Elitelor, cea de U16, a remizat, 1-1, în deplasare, cu Interstar Sibiu, într-un joc din etapa a 8-a. Golul brașovenilor a fost reușit de Sandu.

Iată echipele folosite de antrenorii „urșilor” în această rundă din Liga Elitelor:

ACS Kids Tâmpa Brașov U17 (antrenor Florin Nistoroschi): Botiș – Horjea, Mititelu, Stan, Antonio, Vasu, Leonard, Spătaru, Clinci, Plăiașu, Stoica; au mai intrat: Ghișea, Coman, Zsolt

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

ACS Kids Tâmpa Brașov U19 (antrenor Ovidiu Mihai): Stanoi – Mureșan, Bundea, Țolu, Goșman, Mitrică, Bugnar, Palade, Tălmaciu, Necula, Mușetescu; au mai jucat: Mihăilă, Alessandro, Ciocan

ACS Kids Tâmpa Brașov U16 (antrenor Nicu Văduva): Drăgoi – Bordea, Bordeanu, Grideanu, Compniciu, Șerban, Vlad, Vlad, Bosoi, Goșman, Sandu, Baican; au mai intrat: Ungureanu, Clinci

În etapa următoare, Kids Tâmpa U17 și U19 joacă în deplasare, cu UTA Arad, iar Kids Tâmpa U16 are meci acasă, cu AFC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.