Kids Tâmpa, un punct acasă cu KSE Tg. Secuiesc

ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat, 0-0, acasă, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc în etapa a 3-a a seriei C5 din Liga a 3-a. „Urșii” au făcut un joc bun, au arătat ambiție, dăruire, angajament, dar, din păcate, le-a lipsit luciditatea la finalizare. Brașovenii au ratat trei ocazii mari, prin Zota (2) și Cupu, în finalul jocului, dar la final rezutatul a rămas la fel ca la începutul partidei.

„Am jucat foarte bine astăzi, ne-am creat ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să finalizăm. Un joc pe care l-am controlat de la început până la final, dar nu am înscris niciun gol. Ne-a lipsit luciditatea în fața porții. Am dus bine mingea în careul lor de 16 metri, am trimis centrări, am șutat, dar nu am marcat”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Celălalt tehnician de pe banca „urșilor”, Vasile Tatarciuc, a declarat: „Pot să spun că în urma jocului de astăzi am pierdut două puncte. Trebuie însă să felicit jucătorii pentru atitudine. Este o schimbare radicală față de jocul trecut. Luăm ce a fost bun în acest meci, iar pentru etapele viitoare trebuie să îmbunătățim și să perfecționăm anumite lucruri, astfel încât să putem adunăm cât mai multe puncte”.

ACS Kids Tâmpa Brașov – KSE Tg. Secuiesc 0-0

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Stoica, Cupu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Dima – Kerekes (min. 72 Vlad), Bugnar, Garvalov (min. 45 Zota) – Nechita

În etapa viitoare, programată sâmbătă, 17 septembrie, Kids Tâmpa va juca în deplasare, contra celor de la CSO Plopeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.