Kids Tâmpa, victorie cu Steagul Roșu Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov a câștigat vineri, cu 5-2 (1-1), un meci amical disputat în compania celor de ACS Steagul Roșu Brașov. Penultima partidă de verificare pentru „urși” înaintea reluării Ligii a 3-a a fost una cu multe goluri, deși terenul a fost unul dificil. Pentru Kids Tâmpa au marcat Nechita (2), Bugnar, Plăiașu și Clinci.

„A fost un meci bun de pregătire pe un teren greu. Ne-am adaptat însă bine condițiilor de joc și putem spune că am văzut multe plusuri în jocul băieților. O să încercăm să ne pregătim și mai bine, astfel încât să ne prezentăm în cea mai bună formă la primul meci oficial din 2022”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au folosit următorii jucători meciul contra celor de Steagul Roșu Brașov:
Kids Tâmpa Brașov: Stanoi – Sburlea, Potecu, Cupu, Zota – Moldovan, Dima – Bugnar, Spataru, Popa – Nechita; au mai intrat: Căldare – Andrieș, Necula, Vasu, Mitrică, Plăiașu, Crihan, Dumitraș, Clinci, Kerekes.

Următorul meci test pentru „urși” este programat sâmbătă, 5 martie, în deplasare, cu liderul din Liga a 4-a, Olimpic Zărnești. Va fi ultimul joc amical pentru gruparea de pe ICIM, înaintea primului meci oficial din 2022, cel de pe terenul celor de la Olimpic Cetate Râșnov, programat în al doilea weekend al lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.