Kids Tâmpa, weekend fără victorii în Liga Elitelor


ACS Kids Tâmpa Brașov a bifat două rezultate de egalitate și două înfrângeri în Liga Elitelor, în weekend. Kids Tâmpa U15 a remizat, acasă, 1-1, contra celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Golul gazdelor a fost marcat de Minea. „Din păcate încă nu reușim prima victorie în acest campionat de elită. Suntem «taxați» de adversari la orice greșeală și apoi trebuie facem efort dublu pentru a reveni în joc. Sunt multe momente bune în joc, care ne fac să sperăm la mai multe pentru viitor”, a declarat antrenorul „urșilor”, Cristian Cristea.

Cristea a folosit următorii jucători: Pușcaș – Bordeanu, Marin, Balint, Dinka, Ungureanu, Daraban, Mihăescu, Sandu, Hornet, Tirpe; au mai intrat: Minea, Barnea, Bobaru

Kids Tâmpa U16 a început play-off-ul Ligii Elitelor cu o înfrângere, 0-1, pe terenul celor de la AFC Bacău. „Un joc echilibrat. Un meci în care nu am reușit ce ne am propus, să luăm puncte, nu am reușit să finalizăm cu gol situațiile create și, pe final, am făcut o gafă mare prin care am pierdut toate punctele. Sunt totuși mulțumit de jocul și implicarea băieților. Vom învăța din greșeala făcută și vom deveni mult mai puternici. Eu cred că avem șanse să terminăm în primele trei acest play-off”, a spus antrenorul brașovenilor, Nicu Văduva.

Văduva a folosit la Bacău următorii jucători: Drăgoiu – Horja, Bordea, Balint, Șerban, Vlad, Bosoi, Plăiașu, Goșman, Sandu, Coman; au mai jucat: Baican, Clinci.

Tot în weekend, Kids Tâmpa U17 și U19 au început meciurile din play-out-ul Ligii Elitelor. Ambele formații au avut jocuri pe terenul Politehnicii Timișoara. Kids U17 a remizat, 2-2, cu timișorenii, în vreme ce Kids U19 a pierdut, 0-5, contra „alb-violeților”.


În weekendul următor, echipele Kids Tâmpa Brașov au următorul program în Liga Elitelor:
AFC Odorheiu Secuiesc – Kids Tâmpa Brașov U15
AFC Botoșani – Kids Tâmpa Brașov U16
Kids Tâmpa Brașov U17 – Gaz Metan Mediaș
Kids Tâmpa Brașov U19 – Gaz Metan Mediaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.