Asociația Happy Tails Brașov, casă pentru sute de animale

Asociația pentru protecția animalelor Happy Tails Brașov este proiectul de suflet al Andrei, o fată cu suflet mare, care sătulă să privească suferința unor suflete nevinovate și nepăsarea semenilor noștri, a ajuns să înființeze propria asociatie. Calin Manitiu, soțul Andrei, a fost primul care a crezut în visul ei și împreună au pornit pe un drum greu. Au fost nevoiți chiar să renunțe la confortul casei pentru a putea face și mai mult loc pentru căinii și pisicile adunate de pe străzi, lăsate în voia sorții atât de oameni cât și de un stat neputincios.

Toată activitatea asociației se bazează pe contribuții voluntare din partea unor oameni cu suflet mare.

„Nu am primit și nici nu dorim să primim bani publici, tocmai pentru că știm cât de „bun” este statul cu cetățenii lui. Îți dă un leu, pentru a-ți lua zece înapoi”, spune Călin Manițiu.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

În câteva cifre, activitatea asociației se poate rezuma în felul următor:

-1598 căței salvați și adoptați

-579 pisici salvate și adoptate

-3294 castrări și sterilizări

Asociația pentru protecția animalelor Happy Tails Brașov a creat pentru aceste suflete nevinovate un mic paradis, unde se pot bucura de cele mai bune condiții posibile, până la momentul când își găsesc o casă pentru totdeauna.

Cu timpul, pe lângă câini și pisici, au facut loc și pentru alte specii de animale: capre, oi, ponei, cai, găini, rațe si gâște.

În permanență se află în îngrijire peste 150 de suflete. Telefonul Andrei este pornit zi-noapte și toată activitatea ei zilnică este dedicată îngrijirii lor, asta pe lângă foarte multe alte detalii administrative anevoioase și mari consumatoare de timp.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Tot în cifre Asociatia se prezinta astfel:

-peste două tone de hrană lunar

-costuri pentru tratamente medicale și castrări cuprinse între 40.000 și 60.000 RON lunar

-nenumărate alte costuri cu reparații și întreținere

„În mare, necesarul lunar se ridică la aproximativ 100.000RON. Așa cum v-am spus deja, funcționarea asociației noastre este posibilă doar datorită donațiilor primite. Din păcate, datorită conjuncturii internaționale actuale, donațiile au scăzut în mod simțitor în ultimele luni, făcând tot mai dificilă activitatea noastră.

De aceea vin către voi, prietenii mei, cu rugămintea de a ne sprijini în munca noastră. Orice donație este binevenită și apreciată la adevărata ei însemnătate.

Fie că este vorba de contracte de sponsorizare, ori de noua facilitate oferită prin intermediul formularului 177, orice contribuție este de neprețuit și vă mulțumim în avans pentru orice sprijin veți decide să ne oferiți.

Citeste și:  Restaurantul Panoramic va renăște: ANA TELEFERIC Brașov promite o transformare spectaculoasă a simbolului orașului de pe Tâmpa

De asemenea vă invit să ne treceți pragul și să asistați la munca depusă non-stop de Andra și cei câțiva oameni minunați din jurul ei, asta pentru că porțile noastre sunt deschise la propriu de dimineață și până la lăsarea serii.

Pentru cei care nu puteți, vă invit să faceți asta in mod virtual, vizitând profilul dragei mele soții, unde veți fi ținuți la curent cu cele mai importante aspecte ale zilei prin intermediul jurnalului bilingv (germană/română), postat in fiecare seară!”, este apelul lansat de Călin Manițiu.

Datele de contact sunt următoarele:

ASOCIAȚIA PENTRU PROTECȚIA ANIMALELOR HAPPY TAILS BRAȘOV

IBAN RO67BRDE080SV12805500800

BIC / SWIFT BRDEROBU

BANK: BRD

https://www.paypal.me/happytailsbrasov

PayPal: happytailsbrasov@gmail.com

https://www.tiktok.com/@lavricandramaria?_t=8YAMvbnJByw&_r=1

Pe Andra o puteți urmări aici: https://www.facebook.com/andramaria13

https://www.tiktok.com/@lavricandramaria?_t=8YAMvbnJByw&_r=1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.