La mulți ani, David Popovici! Înotătorul împlinește astăzi 18 ani

Înotătorul David Popovici împlineşte astăzi 18 ani. Anul 2022 a fost un an fantastic pentru David Popovici care a reuşit să cucerească 13 medalii, dintre care 11 de aur, la cele patru mari competiţii la care a participat. Totodată, elevul antrenorului Adrian Rădulescu deţine şi recordul mondial la 100 metri liber.

În plus, în proba de 200 de metri liber, David deține deja al treilea timp din istorie, după Paul Biedermann și Michael Phelps.

„S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici – un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial – atinge azi vârsta majoratului.

Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere.

Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

„La mulți ani”, David!

Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”,a transmis Federaţia Română de Nataţie, într-un mesaj pe Facebook.

David Popovici este elev al Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.