La mulți ani, Muzeul Tradițiilor Codlene! 5 ani de activitate

Muzeul Tradițiilor Codlene împlinește astăzi, 5 ani de activitate! Această „nouă” instituție a deschis noi oportunități în viața cultural-turistică a municipiul Codlea, iar ziua de 13 mai va rămâne o zi de neuitat în istoria comunității locale din Codlea.

Pe parcursul celor 5 ani de activitate, au trecut pragul peste 21.000 de vizitatori, turiști din localitate, din județ și din țară, dar și foarte mulți de peste hotare.

Ne mândrim cu unul dintre cele mai frumoase muzee din județ, din punct de vedere arhitectural și al generozității spațiilor expoziționale, găzduind în acești ani numeroase expoziții temporare cu tematici diverse (etnografie, pictură în ulei, grafică, sculptură în lemn și piatră, ceramică arsă, pictură pe parchet, fotografie, etc.) și un număr de 7 expoziții permanente.

În tot acest timp am avut ocazia să cunoaștem oameni deosebiți care s-au arătat interesați și apoi foarte încântați de cele descoperite în istoria localității noastre.

Prin diversele expoziții și evenimente organizate, prin promovarea în mass-media și mediul on-line, articole postate în presa locală și națională, am reușit să așezăm Codlea pe harta cultural-turistică a țării.

Aducem mulțumiri tuturor celor implicați în buna funcționare a acestei instituții, vizitatorilor, partenerilor și celor care contribuie la promovarea Municipiului Codlea în țară și peste hotare.

La mulți ani, Muzeul Tradițiilor Codlene!

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.