La volan cu permis cumpărat din Italia

La data de 21 februarie a.c., în jurul orelor 19.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Rupea au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 34 ani, care a condus un autoturism pe str. Republicii (foto) din orașul Rupea, județul Brașov.
Conducătorului auto i-au fost solicitate, pentru control, documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile italiene.
„În urma examinării documentului de conducere, polițiștii au constatat faptul că elementele de siguranță ale acestuia nu corespund cu cele ale permiselor emise de către autoritățile din statul respectiv, existând suspiciunea că ar fi falsificat”, arată IPJ Braşov, într-un comunicat de presă. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Citeste și:  Traseul liniei 140, deviat duminică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.