Lasă Dan Petrescu CFR Cluj pentru echipa națională? „E greu să te opui”

Cristi Balaj se aşteaptă ca FRF să facă o ofertă celor de la CFR Cluj pentru Dan Petrescu și este de părere că SuperDan are toate argumentele din lume pentru a deveni noul selecţioner.

În momentul venirii în Gruia, Cristi Balaj a primit din partea lui Petrescu asigurări că fostul fundaş dreapta nu va pleca de la echipă. Totuşi, situaţia se poate schimba odată cu eliberarea postului de selecţioner, Dan Petrescu fiind indicat din ce în ce mai des drept succesorul logic al lui Rădoi.

„Am văzut doar discuţii în spaţiul media. Ce pot să spun e că ne bucurăm că am reuşit să-l aducem pe Dan Petrescu la CFR înaintea celor de la Federaţie. Să fie dorit Dan Petrescu mi se pare un lucru normal. Dar dacă am ales să accept această poziţie este şi datorită lui Dan Petrescu, care mi-a promis că vom fi împreună timp de trei ani.

E greu să te opui în momentul în care cineva poate să reprezinte ţara din care eşti. Dar e un subiect delicat în acest moment. Ofertele trebuie să apară în mod oficial din partea Federaţiei, dacă într-adevăr se doreşte acest lucru. Un lucru este cert, Dan Petrescu este un antrenor care merită să fie la orice naţională din fotbalul mondial”, a spus Cristi Balaj, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Postul de selecționer este liber după ce Mirel Rădoi și-a anunțat demisia, la finalul meciului de duminică, de la Vaduz, cu Luxemburg. Surse din cadrul Federației Române de Fotbal spun că Dan Petrescu s-ar afla pe o listă restrânsă, alături de Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Laci Boloni și chiar Edi Iordănescu. Pe de altă parte, nu este exclus ca Mirel Rădoi să revină asupra deciziei sale, caz în care ar putea să revină la echipa națională.

LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.