Laura Țeposu, CEO Libris, premiată pentru încurajarea lecturii la nivel național

Laura Țeposu, CEO Libris, a primit o distincție importantă recent, în cadrul Galei Capital Excelență în Management, ediția 2024. Premiul i-a fost acordat pentru contribuția sa semnificativă la încurajarea lecturii la nivel național.

„De peste 33 de ani, activitatea noastră înseamnă, fără întrerupere, promovarea cititului, a cărților, a autorilor români și străini, a lecturii ca formă a respectului față de propria persoană. Toate lansările, toate târgurile de carte pe care le-am organizat atât în spațiul fizic, la Brașov, dar și online, toate campaniile de responsabilitate socială pe care le-am derulat (Respect Yourself, oferă-ți timp pentru lectura și CarteTeca), lansarea libris.ro acum 15 ani sunt toate acțiuni menite să apropie oamenii de lectură, de la prichindeii de școală, cărora le facilităm accesul la carte nouă, prin dotarea bibliotecilor școlare cu volume actuale, până la generațiile mature cărora le furnizăm, de pildă, cărți cu autograf, înterviuri cu autorii momentului, titluri în engleză cu livrare rapidă. Ne bucurăm să vedem în fiecare an interesul în creștere al românilor față de carte, de la literatura pentru copii, ca instrument folosit în educație, la beletristică și dezvoltare personală și profesională. Acest premiu acordat Libris ne onorează și ne dă un plus de energie să facem în continuare proiecte frumoase care să aducă lectura în rutina noastră de zi cu zi, pentru a ne cunoaște mai bine pe noi, pe cei de lângă noi și lumea în care trăim”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina Libris.

Citeste și:  9 Mai, zi cu triplă semnificaţie: Independenţa României, Ziua Victoriei - sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Ziua Europei

De-a lungul carierei sale, Laura Țeposu a demonstrat o pasiune constantă pentru carte și o dorință puternică de a face lectura accesibilă tuturor românilor. Sub conducerea sa, Libris a devenit una dintre cele mai importante librării din România, oferind o gamă largă de titluri.

Pe lângă activitatea sa din cadrul Libris, Laura Țeposu este implicată activ și în diverse proiecte menite să promoveze lectura în rândul copiilor și al tinerilor. Este o voce importantă în domeniul cultural românesc și un exemplu de urmat pentru antreprenorii din România.

Acest premiu este o recunoaștere a meritelor sale excepționale și a dedicării sale pentru a face din România o țară a cititorilor.

Despre 𝐺𝑎𝑙𝑎 𝐸𝑥𝑐𝑒𝑙𝑒𝑛𝑡̦𝑎 𝑖̂𝑛 𝑀𝑎𝑛𝑎𝑔𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡

Citeste și:  Cetatea Râșnov sărbătorește ”Noaptea Europeană a Cetăților”

Gala Excelența în Management reprezintă unul dintre numeroasele evenimente de tradiție organizate de revista Capital și este dedicată prezentării și premierii managerilor din România cu rezultate remarcabile și care reușesc să facă performanță, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.