Lucrări în curs de finalizare pe str. Neagoe Basarab din Brașov

Lucrările de înlocuire a conductei de canalizare de pe strada Neagoe Basarab sunt în curs de finalizare. Date fiind condițiile dificile de desfășurare a acestora, dar și condițiile meteorologice din ultimele 24 de ore, astăzi, 20 iulie 2021, a fost programată montarea ultimelor 2 branșamente.

De asemenea, traficul va fi permis pe această porțiune de stradă, deși procesul de asfaltare va fi unul mai îndelungat. Săpăturile au fost efectuate la o adâncime de aproximativ 5 metri și este nevoie de timp pentru tasarea pământului. Reamintim că investiția a fost realizată din fonduri proprii, în valoare de aproximativ 602.900 de lei, fără TVA.

Odată cu realizarea acestei lucrări importante și dificile, în urma unor inspecții video realizate, s-a constatat o disfuncționalitate a sistemului de canalizare și la intersecția străzilor Matei Basarab cu Lucian Blaga. Astfel, a apărut această lucrare neprevăzută, de modernizare și redimensionare a conductei de canalizare, pe o porțiune de aproximativ 30 de metri. În funcție de condițiile meteo, dar și de rezultatele sondajelor efectuate, estimăm că lucrarea de pe strada Matei Basarab va începe miercuri, 21 iulie și va dura aproximativ 7 zile. Astfel, traficul pe această porțiune va fi restricționat în toată această perioadă.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere participanților la trafic, precum și locuitorilor din zonă! – transmit reprezentanții companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.