Lucrări nocturne pentru reabilitarea DN1 la Predeal

Demarate săptămâna trecută, lucrările de asfaltare a DN 1 pe tronsonul dintre cotul Donului și pasajul de la Predeal (intersecția cu DN 73A) au fost reluate astăzi, după ce perioada weekend-ului au fost sistate, astfel încât traficul să nu fie dat peste cap ținând cont de aglomerația care se creează în zonă la sfârșit de săptămână.

Tocmai pentru ca lucrările să afecteze fluența traficului, după cum a precizat șeful Secției de Drumuri Naționale Brașov, Horia Stancu, cel puțin astăzi, se va lucra pe timp de noapte. Astfel, utilajele au intrat la lucru începând cu ora 21.00 și ținând cont de condițiile meteo nefavorabile, se va lucra doar la frezarea stratului de uzură. „În funcție de vreme, vom continua să executăm lucrări în special pe timp de noapte pentru a afecta cât mai puțin traficul rutier. Le recomandăm șoferilor să folosească rutele alternative, pe DN 1A sau pe DN 73A Pârâul Rece pentru cei care vin dinspre București”, a explicat Horia Stancu.

Citeste și:  S-a semnat contractul de finanțare pentru extinderea rețelei de gaz din comuna Lisa. Investiție de 10,8 milioane de lei

Pe o lungime de aproximativ 8 kilometri, de la pasajul Predeal și până la Cotul Donului, carosabilul ar urma să fie refăcut integral și să fie turnat covor asfaltic. Lucrrile sunt estimate a se finaliza într-o jumătate de lună, însă lucrurile depind și de stare vremii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.