Lucrările de modernizare a rețelei electrice de distribuție din municipiul Brașov, străzile Zarand, Cetinii și Traian Moșoiu

Distribuție Energiei Electrică Romania, prin Sucursala Brașov, informează că, în perioada 19.07.202110.08.2021, se vor efectua lucrări de modernizare a instalațiilor electrice de distribuție de medie și joasă  tensiune, precum și lucrări de modernizare a branșamentelor electrice în zona străzilor Zarand, Cetinii și Traian Moșoiu, din municipiul Brașov.  

Lucrările de săpătură se vor realiza doar în intervalul orar 08:30-16:00, accesul autovehiculelor fiind restricționat prin blocarea benzilor de circulație rutieră.

Aceaste lucrări de modernizare a rețelei au ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționarea rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele menționate, și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri. – transmit reprezentanții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.