Magazinele și piețele din toată țara vor fi deschise astăzi până la ora 20.00

Magazinele și piețele din toată țara sunt deschise astăzi până la ora 20.00, indiferent de rata de infectare, pentru ca oamenii să își poată face cumpărăturile pentru Sărbătoarea Floriilor. De asemenea, circulația va fi permisă până la ora 21.00. Același program va fi şi în Vinerea Mare.

“În zilele de 23 aprilie 2021 și 30 aprilie 2021, operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, își pot organiza și desfășura activitatea în intervalul orar 5.00—20.00.

În intervalul orar 20.00—5.00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu”, se arată în hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Amintim că magazinele în localitățile cu rata de infectare mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori se închid la ora 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și la ora 21.00 în celelalte zile.

Pe de altă parte, în localitățile unde rata de infectare este mai mare de 7,5, acestea se închid zilnic la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.