Mamaia pierde turiști! Numărul celor care au ajuns în celebra stațiune, mai mic față de perioade similare din anii trecuți

Numărul turiştilor care au ajuns pe litoral în stațiunea Mamaia este mai mic față de perioade similare din anii trecuți. Hotelierii spun că de vină sunt majorările la utilități și alte produse, dar și prețul mare cerut de Primăria Constanța pentru parcările publice, potrivit agenției de presă Rador.

Turiștii ajung să plătească pentru 24 de ore aproape 100 de lei, un preț mult prea mare, spun hotelierii. Primarul Constanței, Vergil Chițac, spune că taxa de parcare în stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța ar putea fi suspendată pe timpul nopții, după ce va propune acest lucru Consiliului Local într-o ședință extraordinară.

Citeste și:  Patriarhul Daniel, în noaptea de Paști: Trei mari adevăruri despre Învierea Domnului

Până nu demult, pe plaja din Mamaia abia dacă reușeai să te strecori printre cearșafuri, iar dacă voiai să închiriezi un șezlong, trebuia să te trezești la primele ore ale dimineții.

Există și categoria turiștilor care au migrat spre alte stațiuni. Eforie și Năvodari au câștigat cei mai mulți vizitatori.

Potrivit agențiilor de turism, în Mamaia numărul turiștilor a scăzut cu circa 20% față de anul trecut. În restul stațiunilor nu avem o scădere, ci o creștere, susțin aceleași surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.