Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de către polițiștii brașoveni

Două mandate de executare a pedepsei închisorii au fost puse în aplicare de către polițiștii brașoveni. Este vorba despre doi bărbați, în vârstă de 57 ani, respectiv 40 de ani.

  • La data de 07 aprilie 2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au depistat pe raza de competență un bărbat, în vârstă de 57 ani, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 1 lună închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de amenințarea.

Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

  • La data de 07 aprilie 2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Făgăraș pe numele unui bărbat, în vârstă de 40 ani, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tractare pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.