Marin Mitran, preşedintele FC Braşov: „Obiectiv pentru mine personal şi pentru club este accederea în play-off”

Noul preşedinte de la FC Braşov, Marin Mitran, vrea ca în acest sezon stegarii să ajungă în play-pff-ul Ligii a 2-a. Preşedintele clubului spune că deja a avut discuţii cu mai mulţi jucători, atât români, dar şi străini, alături de care echipa să îşi îndeplinească acest obiectiv. Totodată, mâine, cel mai probabil, se va lua o decizie în ceea ce priveşte antrenorul care va conduce de pe banca tehnică FC Braşov în acest sezon competiţional.

„Am venit cu gânduri bune la FC Brașov. Sper ca alături de colegii mei şi de conducerea oraşului să ducem această echipă acolo unde îi e locul, la Liga 1 şi poate şi mai sus. Sunt foarte fericit să fiu aici şi alături de colegii mei şi de comunitate să ne îndeplinim obiectivele din acest an.

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

Obiectiv pentru mine personal şi pentru club este accederea în play-off. Este foarte dificil să organizezi o echipă repede, ca şi anul trecut avem foarte puţini jucători. Trebuie să ne mişcăm repede, încă nu am luat o decizie cu antrenorul, probabil mâine va fi rezolvată. Dacă prindem play-off-ul aş fi foarte fericit.
Am avut discuţii pentru jucători, şi români, şi străini, dar aşteptăm şi antrenorul. Trebuie să ne consultăm şi cu dânsul, trebuie să fie şi decizia lui.”, a spus Marin Mitran la prima conferinţă de presă în calitate de preşedinte al FC Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.