Măsuri de ordine drastice la meciul CS Minaur Baia Mare – Corona Braşov

Sâmbătă, 2 noiembrie a.c., jandarmii maramureşeni vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă pe timpul desfăşurării unor competiţii sportive ce se vor desfăşura pe raza judeţului Maramureș după cum urmează:

În municipiul reşedinţă de judeţ, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, începând cu orele 11:00, se va desfăşura meciul de handbal feminin dintre echipele CS Minaur Baia Mare – Corona Braşov, din cadrul Ligii Florilor, iar de la ora 17:00, se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Campionatului Naţional.

Între orele 14:00 – 16:00, vor avea loc două partide de fotbal, una pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare – Viitorul Şelimbăr iar cealaltă va avea loc pe stadionul central din comuna Recea, dintre echipele A.C.S.F. Recea şi Avântul Reghin.

Citeste și:  Brățările electronice menite prevenirii abuzurilor domestice vor fi implementate în Brașov, precum și în alte 36 de județe

Totodată, în Sighetu Marmaţiei, la sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, între orele 17:00-19:00, are loc meciul de baschet, din cadrul Ligii Naţionale de Baschet masculin, dintre echipele C.S.M. Sighetu Marmaţiei şi C.S.O. Voluntari.

Pentru ca evenimentele sportive să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să nu introducă în locurile unde se desfăşoară competiţiile sportive obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. Totodată, jandarmii informează că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.

Citeste și:  Propunere în Senat: Posibilitatea elevilor de a susține din nou probele de Bacalaureat pentru mărirea notelor

Este interzis accesul în locurile de desfăşurare a competiţiilor sportive cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la manifestările sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de către organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a acestora, în apropierea şi în incinta arenelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.