Meci nereușit pentru Kids Tâmpa la Păulești


ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 2-0 (1-0), disputa din deplasare cu CS Păulești, una care a contat pentru etapa a 2-a a seriei C5 din Liga a 3-a. Brașovenii antrenații de Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au prins o zi mai slabă, nereușind să ofere acel fotbal așteptat de iubitorii fotbalului de la poalele Tâmpei.

„Astăzi am piedut în fața unei echipe care ne-a depășit la capitolul dorință. A fost un joc pe care l-am dominat teritorial, dar ca să câștigi trebuie să și marchezi. Noi nu am reușit asta, în vreme ce gazdele au punctat la singurele lor ocazii de gol, astfel că ne întoarcem cu mâna goală de la Păulești. Este un joc din care trebuie să tragem învățămintele de rigoare și să încercăm să fim altfel pe viitor”, a declarat Vasile Tatarciuc.

„Nu a fost jocul pe care ni-l doream astăzi. Deși pot spune că în primele 20 de minute am încercat ceva, a venit primul gol al lor la un corner, care «ne-a turnat plumb în picioare» cum se spune și nu am reușit mai nimic după aceea. Ne-am fi dorit să capitalizăm moralul bun după succesul cu SR și să legăm două victorii la rând, dar încă ne lipsește constanța. O să ne concentrăm și mai mult la jocurile următoare ca să adunăm cât mai multe puncte”, a spus și celălalt tehnician al „urșilor”, Ciprian Anghel.

CS Păulești – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-0 (1-0)

ACS Kids Tâmpa: Alexa – Stoica, Potecu, Sburlea (Cupu), Negotei – Moldovan (Șerban), Dima (Vasu) – Zota, Garvalov (Vlad), Bugnar – Kerekes (Plăiașu)

Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel

În etaapa viitoare, programată pe 10 septembrie, Kids Tâmpa va primi vizita celor de la KSE Tg. Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.