MIEZ, festivalul 100% românesc revine toamna aceasta la Brașov

După o primă ediție de success în București, MIEZ Festival revine cu o nouă ediție într-un loc inedit. Cu un concept unic pe piața locală de entertainment, festivalul 100% românesc va avea loc între 16 și 18 septembrie 2022, la Coresi Business Campus Brașov.

La mijlocul lunii septembrie, Coresi Business Campus Brașov va răsuna cu muzică românească care acoperă o gamă largă de preferințe muzicale, de la disco, electro, la rock și muzică lăutărească.

  • Vineri, 16 septembrie, Disco Night este dedicată muzicii disco a anilor ‘80-’90, cu Eugen Rădescu, Jiji Lazăr și Mircea Matei.
  • Sâmbătă, 17 septembrie, este ziua Funk Rock Hotel și urcă pe scenă Șuie Paparude, Paraziții, Vița de Vie, Niște Băieți, Dan Gerosu, Serbănesku și Barbu.
  • Duminică, 18 septembrie, Miez este ziua rezervată muzicii lăutărești: White Mahala, Taraful de Caliu, Damian Drăghici & Brothers, Iulian Văcărean și Ligia Keșișian.
Citeste și:  Ar putea fi prelungită perioada pentru reducerea preţurilor la benzină şi motorină, până pe 31 decembrie

MIEZ Festival susține talentul în toate manifestările sale si pune în valoare toate artele: instalații de artă, workshop-uri de creație, expoziții. Iubitorii de muzică românească sunt așteptați la 3 zile pline de distracție, dedicate muzicii românești, în orașul de la poalele Tâmpei.

Copiii cu vârsta de până în 12 ani au acces gratuit la festival, însoțiți de un adult.

Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 129 lei + taxe de ticketing și poate fi cumpărat de la pe Bilete.ro, începând azi.

Bilete aici: AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.