Minor cu act de identitate fals, identificat de jandarmi în apropierea unui club din Centrul Civic

În data de 27 mai a.c., aflați în misiunea de patrulare în proximitatea unui club din zona Centrului Civic din municipiu Brașov, jandarmilor le-a fost atrasă atenția de comportamentul agitat al unor tineri la vederea forțelor de ordine.

Interceptați de jandarmi, tinerilor li s-a cerut sa se legitimeze, moment în care unul dintre aceștia a refuzat acest lucru. La insistențele jandarmilor acesta a prezentat un document de identitate, care la verificarea prin aplicația eDac nu a putut fi identificat ca document valabil. În urma verificărilor ulterioare a reieșit faptul că minorul își falsificase singur cartea de identitate, modificându-și anul nașterii, din dorința de a putea intra în cluburile unde accesul este permis numai persoanelor majore.

Citeste și:  Concert de vară pentru cor și orgă, vineri, la Biserica Neagră, cu lucrări de Bach, Mendelssohn și alții

Pentru fapta sa, minorului i-au fost întocmite documente pentru infracțiunea de fals și un de fals, documente care au fost predate colegilor polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Ne dorim să tragem un semnal de alarmă și să transmitem tuturor tinerilor că, pentru o noapte de distracție, nu merită să recurgă la astfel de metode care încalcă legea și că va veni, cu siguranță, și momentul în care vor putea intra legal în orice club își doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.