Mircea Rednic anunţă revoluţia la Dinamo: „O să plece vreo 14 jucători”

Farul Constanţa a câştigat fără mari probleme cu Dinamo, scor 2-0, în „Ştefan cel Mare”. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+. Pentru Dinamo este un final de an dezastruos, fiind pe penultimul loc din Casa Liga 1.

La finalul jocului, Rednic a analizat prestaţia fotbaliştilor pregătiţi de el cu formaţia dobrogeană şi a vorbit încă o dată despre schimbările majore care vor avea loc în „Ştefan cel Mare”, în această pauză competiţională.

„Trebuie să ţinem cont şi de situaţia care a fost astăzi, am pierdut trei fundaşi înaintea meciului, plus jucătorii suspendaţi. N-am avut jumătate de echipă şi chiar şi aşa nu ne-am prezentat rău. Dar înfrângerea este tot înfrângere. Am mai dat şansa unor jucători care au jucat mai puţin. Ştiţi că se trage linie după luna ianuarie, până acum nu mi-a fost uşor cu jucători cu care n-am lucrat. Am avut meciuri în care am avut punctele ca şi câştigate, vreo şapte puncte, şi le-am pierdut după minutul 90.

La pauză a fost 0-0 împotriva unei echipe omogene. Nu-mi place că am luat gol din fază fixă azi. Sunt obligat să schimb şi voi schimba! De acum eu sunt răspunzător 100%! Am găsit aici o echipă pe care n-am format-o eu, pe care n-am pregătit-o. Ce am câştigat, am câştigat datorită jucătorilor care au venit pe parcurs. Înainte nu te gândeai că pierzi în minutul 90, te gândeai cât de mare va fi scorul.

Erau şi mulţi tineri înainte, corect. Atacanţii noştri nu marchează! S-au făcut greşeli, s-au făcut lucruri repede. Eu am adus jucători care încasează 2000 de euro, 3000 de euro sau 4000 de euro, fără comisioane! Carp primeşte 4000 de euro pe lună. Vor pleca jucători, e normal să plece, suntem 40 pe listă! Suntem mulţi şi mai puţini buni. O să plece vreo 14 jucători care n-au demonstrat şi care au salarii mari.

Trebuie să găsim soluţii, suntem la limită, nu mai avem voie să greşim. Jucătorii pe care îi vom aduce vor fi prezenţi la reunire. Acum se va reduce bugetul aproape la jumate, mereu când vine Rednic se reduce bugetul. Sunt de acord să facem o remaniere, mulţi dintre ei n-au demonstrat că merită să joace la Dinamo”, a spus Mircea Rednic, la microfonul Look Sport.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.