Muzeul de Etnografie Brașov poate fi vizitat până la 1 iunie 2021, gratuit!

Muzeul de Etnografie Brașov poate fi vizitat până la 1 iunie 2021 în regim de gratuitate, „cu atât mai mult cu cât în mai, conform tradiției, sărbătoream Noaptea Europeană a Muzeelor, eveniment blocat în 2020 din cauza situației sanitare excepționale”.

Și pentru că revenirea la normalitate este posibilă prin efortul comun care presupune, mai ales astăzi, derularea cu succes a campaniei de vaccinare, persoanele care doresc să viziteze filialele Muzeului de Etnografie Brașov vor avea prioritate atunci când vor face rezervări, fie telefonic, fie prin mesaje pe rețelele sociale”, se arată pe pagina de Facebook a instituției.

În cadrul muzeului purtarea măștii este, în continuare, obligatorie, iar vizitarea este posibilă doar cu păstrarea distanței fizice obligatorii stabilite prin lege.

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

Programul de vizitare este: de miercuri până duminică, de la 10.00 la 18.00 – la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului; de marți până duminică de la 10.00 la 16.00 – la Muzeul Etnografic Săcele și la Muzeul de Etnografie „Gheorghe Cernea” din Rupea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.