Nesimţirea autorităţilor din Braşov, filmată cu drona (VIDEO)

Ocolitoarea Braşovului este îngropată în gunoaie. Peisajul pe care îl are orice conducator auto care circulă pe centura braşovului este unul dezolant. De-o parte şi de alta a drumului s-au format adevaraţi munţi de gunoaie pe care autorităţile se fac că nu îi observă. Este adevarăt, din birourile din centru mizeria nu se vede, iar mirosul aproape că se împraştie în aerul şi-aşa prea poluat al Braşovului.

Asociaţia ASUM a realizat o filmare cu drona pe ocolitoarea Braşovului, filmare în care se vede adevărata dimensiune a dezastrului. O filmare a nepăsării, ca să nu-i spunem a nesimţirii, autorităţilor din Braşov. VIDEO AICI:

https://www.youtube.com/watch?v=MWqQESyNrFA

Un focar de infecţie, un peisaj dezolant şi mirosuri pestilenţiale, asta etalează celebrul ”Braşov – Oraş de Poveste” la poarta de intrare.

Citeste și:  Căldură doar la cerere în caloriferele din Brașov, racordate la sistemul public! Ce trebuie să știe locuitorii

Braşovul este frumos, pentru aşa l-a lăsat Dumnezeu. Autorităţile nu au niciun merit în asta. Dimpotrivă, în ultima vreme edilii parcă au declanşat o campanie de sluţire a lui, distrugând întregul peisaj pentru a face loc blocurilor şi vilelor elitei.

Imaginile ASUM ne arată adevărata faţă a Braşovului, aşa cum o văd turiştii. cu asta îi întâmpinăm încă de la intrare. Asta este prezentarea oraşului. Mulţi călători speriaţi nu se mai abat din drum şi continuă deplasarea spre primul drum naţional pe care îl scoate ocolitoarea în cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.