Nimic nu va tulbura Ziua Copilului la Brașov: 750 de polițiști, la datorie

Fericirea pe care cei mici o aduc părinților și celorlalți membrii ai familiei este sărbătorită anul acesta printr-un weekend prelungit, care începe sâmbătă, 30 mai și se încheie luni, 01 iunie 2020.
Pentru ca întreaga comunitate să se bucure de liniște și siguranță, dar și pentru ca bucuria celor mici să fie pe măsură, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, în care sunt angrenate echipe mixte formate din polițiști din structurile de ordine publică, de investigații criminale, de poliție rutieră, lupătători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, alături de polițiști locali.
Astfel, în perioada 30 mai – 01 iunie a.c., aproximativ 750 de polițiști brașoveni vor fi la datorie și vor acţiona în cadrul dispozitivelor instituite la nivelul întregului județ, zilnic, cu peste 250 de forțe de ordine şi aproximativ 100 de autospeciale.
Pentru ca celebrarea zilei de 1 Iunie să se desfășoare fără evenimente neplăcute, pe tot parcursul acestei perioade, forțele de ordine sunt în teren pentru prevenirea faptelor antisociale, dar și pentru depistarea și tragerea la răspundere penală sau contravențională a persoanelor care săvârșesc fapte ce încalcă prevederile legale.
În permanență, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt la datorie și acționează, în colaborare cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților de orice fel.

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.