Noile ansambluri rezidenţiale din Tractorul, acoperite de ape

Până când vor vedea asfaltul, la fiecare ploaie, străzile din noua zonă rezidențială Tractorul se inundă și cu greu mai poți merge dintr-un capăt în altul chiar și cu mașina, ce să mai vorbim de mersul pe jos. După ploaia torențială din această seară, strada George Călinescu s-a transformat instant într-un mare lac. Unul dintre locatari a surprins câteva instantanee, în speranța că le vor vedea și cei responsabili de derularea lucrărilor de modernizare în această zonă.

Deocamdată, această stradă nu a fost inclusă pe lista asfaltărilor, urmând ca în acest an să se lucreze doar pe câteva străzi principale, astfel încât să se creeze totuși un acces cât de cât optim către toate locuințele din noua zonă rezidențială, chiar dacă până la scara blocului va mai fi nevoie o perioadă bună de timp de cizme de cauciuc.

Citeste și:  Romfilatelia prezentă la Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2024

Pe 22 mai, primarul George Scripcaru a semnat autorizațiile de construire pentru patru străzi din zona nouă a cartierului Tractorul. Este vorba de străzile: I.C. Brătianu, Ștefan Baciu, Emanoil Bernfeld, Ioan Ursu. Acestea se adaugă celorlalte două – Ioan Popasu și Nicolae Labiș, unde au demarat lucrările de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.