Noul mers al trenurilor a intrat în vigoare de astăzi. Au fost introduse în circulație garnituri Intercity

Începând de astăzi, a intrat în vigoare noul mers al trenurilor, care va fi valabil până pe 9 decembrie 2023. O noutate este că s-au reintrodus câteva perechi de trenuri Intercity, pentru legături mai rapide şi cu mai puţine opriri pe rutele pe care viteza şi condiţiile tehnice permit circulaţia acestor categorii.

Intercity-urile vor circula pe trei magistrale. Prima, Brașov – București – Constanța, are o linie parțial modernizată pentru viteze de 140-160 km/oră. Pe magistrala M500 de la București la Suceava și Iași va fi introdus trenul „Ştefan cel Mare Expres”. A treia rută este de la București la Cluj Napoca, unde va circula trenul intercity denumit „Avram Iancu”, un tren care parcurge distanța de cinci sute de kilometri în aproximativ opt ore și jumătate, cu doar trei opriri pe traseu: Ploiești, Brașov și Teiuș

Citeste și:  Cinematograful Popular din Brașov: Renovare finalizată, dar așteaptă redeschiderea din motive birocratice

Broşura „Mersul Trenurilor de Călători 2022-2023” poate fi achiziţionată din principalele gări şi agenţii CFR din București şi din ţară la preţul de 22 lei. Deoarece conţinutul poate suferi modificări, rugăm călătorii să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agenţiile CFR sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.