Nu ratați ultima zi a Târgului de Carte și Experiențe Culturale! LibFest 2021

Prima ediție „LibFest” 2021 – Târgul de Carte și Experiențe Culturale, a ajuns astăzi în cea de-a patra zi, totodată, fiind ultima din programul ediției din acest an.

În acest an, Târgul online „LibFest” ține locul tradiționalului Târg de Carte și Muzică, organizat de Libris.ro. În cadrul ediției din acest an sunt prezentate peste 1 milion de volume, iar iubitorii de literatură pot beneficia de reduceri de până la 80%.

Pandemia a impactat puternic piața de carte, în special din perspectiva interacțiunii pe care iubitorii de lectură o aveau cu scriitorii preferați. LibFest transferă experiența în online, aducând mai aproape de cititori un număr impresionant de autori și oameni de cultură în cadrul unui maraton de transmisii live –lansări, dezbateri și sesiuni de Q&A. Un târg de carte virtual are avantajele sale: un spațiu generos de expunere a cărților și a experiențelor culturale, accesul rapid la întreaga ofertă editorială și livrarea rapidă a cărților dorite, inclusiv a celor cu autograf, în maximum 48 de ore”, a precizat Laura Țeposu, CEO și co-fondator Libris.ro.

Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri – sunt disponibile, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Despre LIBRIS.RO

Fondat în 2009, Libris.ro este o afacere 100% românească și cea mai mare librarie online din România. În peste 11 ani de la inființare, librăria online Libris.ro a expediat 2.3 milioane de comenzi catre 1.2 milioane de români din întreaga lume. Peste 300.000 de titluri în română și engleză stau la dispoziția cititorilor pe Libris.ro, alături de jocuri pentru copii, board games, muzică, filme și cadouri. 

Din decembrie 2014, Libris.ro s-a alaturat Organizației Salvați Copiii în proiectul de reducere a mortalității infantile din România. Astfel, prin intermediul cititorilor care au donat pe site-ul Libris.ro,  s-au strâns peste 500.000 euro, sumă folosită pentru dotarea cu echipamente a 14 unități medicale din România, precum și pentru dotarea bibliotecilor școlare din România, prin proiectul CarteTeca.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Din martie 2018, Libris.ro a demarat campania #RespectYourself – Oferă–ți timp pentru lectură, proiect prin care își propune să prezinte lectura din perspectiva unei activități care înseamnă respect față de sine, preocupare pentru autocunoaștere și dezvoltare. Un pas firesc a fost acela de a continua promovarea lecturii și în randul celor mici, astfel că în 2019 Libris a lansat, împreună cu Salvați Copiii România proiectul CarteTeca – O singură carte, șanse infinite, cu scopul de a aduce în bibliotecile școlare titluri noi, atractive și atât de necesare dezvoltării armonioase a noilor generații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.