O nouă promoție de polițiști la I.P.J. Brașov

Ieri, 18 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-a desfășurat festivitatea de primire și repartizare a șapte tineri ofițeri, cinci fete și doi băieți, proaspeți absolvenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București.

Emoțiile, spiritul tânăr și dorința de a începe o etapă nouă a vieții lor, au fost observate pe chipurile tinerilor polițiști, care se vor afla în slujba cetățeanului și care vor reprezenta instituția în toate activitățile profesionale desfășurate.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, urmând ca tinerii polițiști să își desfășoare activitatea pe specializările de investigații criminale, investigare a criminalității economice și ordine publică.

Citeste și:  Expoziția temporară la Muzeul de Etnografie Brașov! Obiceiuri brașovene mai puțin cunoscute: Mersul cu strochitu` și Parastasul Junilor

Acestora le-au fost prezentate provocările de care vor avea parte, fiind asigurați de sprijinul conducerii în vederea realizării cu succes a tuturor atribuțiilor de serviciu, precum și pentru o dezvoltare profesională propice.

Totodată, pe lângă cei șapte ofițeri de poliție repartizați Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alți trei ofițeri de poliție au fost repartizați unei alte unități de poliție, respectiv Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov.

Debutul în carieră reprezintă o perioadă de 1 an de zile de tutelă profesională de care vor beneficia noii membri ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub îndrumarea colegilor cu experiență profesională,  aceștia asigurându-le sprijinul în activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.